martes, 12 de enero de 2016

PROPER CONCERT AWAKE - NOUS TEMES - 23 GENER 2016

NOVES CANÇONS!ENTRADA LLIURE! A BARCELONA! CONCERT D' AWAKE!

El proper 23 de gener tens una cita a la que no pots donar l'esquena. AWAKE, en concert amb entrada gratuïta, que es cebrarà al CLUB JOKERS Nord-est de Barcelona, ​​que sempre ha donat suport a la banda, i cedirà el seu escenari amb un caràcter inigualable, on interpretaran les noves cançons que conformaran el seu proper treball.

La intenció d'AWAKE amb aquest concert, és posar a prova les més noves composicions. Es podran escoltar algunes cançons de sempre, però sobretot, hi haurà temes nous, amb un aire fresc, recent escrites i amb un clar missatge de conscienciació social, cultural i ecològic.

Des dels seus inicis AWAKE s'ha declarat com Anti-Etiquetes. Aquest és un principi bàsic per a composar cançons de veritat. "La societat està acostumada a que li diguin quina música ha d'escoltar, és com un Fast Music, cançons per oblidar la realitat amb ritmes i acords fàcils, i amb missatges superficials ... els amants de la música pel contrari, solen investigar i obrir-se a escoltar coses noves "comenta la banda.

L'amor per la música és potser una cosa intrínseca en l'ésser humà, en aquest cas el de AWAKE és passió malaltissa per la música. És per això que segueixen lluitant a capa i espasa contra les dificultats econòmiques que a tots i totes ens afecten, i que no els permeten, en el seu cas, poder gravar el nou disc. És per això, que en el concert, s'oferirà la possibilitat de participar amb una donació en diversos punts de la sala, i també es vendran samarretes i merchandising.

Recordar que AWAKE ofereix en DESCÀRREGA GRATUÏTA TOTA LA SEVA MÚSICA en WWW.AWAKEBCN.COM

Pda: La nit serà doblement especial, vine a celebrar l'aniversari de la Neusinha!


No hay comentarios:

Publicar un comentario