lunes, 24 de marzo de 2014

Tornar a Respirar - Rodatge del videoclip.

22 de Març 2014.  Dissabte:

6h am

Comença l'aventura de Tornar a Respirar - Rodatge del Videoclip.
Ens llevem ben d'hora per anar a la nostra localització, un bosc tremendament màgic a prop de Matadepera, amb l'encant mediterrani de la nostra terra.
Però la cosa no anava a ser gens fàcil. Una setmana abans vam revisar la localització, la sortida i posta del sol, i la previsio meteorològia. La previsió era bona a principis de setmana, sol, cel blau, etc. Però a mida que anava passant la setmana, anava empitjorant. Divendres vam xatejar amb la mònica Usart, a l'Arucitys i tot per veure si la cosa canviava, però la previsió era de: Sol, Núvols, una mica de Pluja, vaja, de tot! I així vas ser.

10h am

Canviem l'ordre de rodatge, i comencem enmig del bosc, ja que el cel estava ennuvolat i el sol no tenia intenció de sortir. Preparem set, tots maquillats i vestits, càmeres llestes i acció!

12h am

De sobte surt el sol de manera inesperada, i decidim aprofitar la previsió de dues hores de sol esporàdic, per fer les seqüències amb llum. Així que arrenquem a córrer, agafem instruments i bateria, i a muntar el set a correcuita, canvi de roba, muntar-ho tot en deu minuts!
Un cop muntat tot, comencen a caure gotes de pluja, una, dues, tres...quedem congelats esperant que sigui un núvol solitari, i no comenci a ploure amb tot el set muntat. I sembla que les pregàries funcionen, deixen de caure gotes, surt un sol radiant, i aconseguit! Rodem amb èxit, dues hores amb un sol, que sembla que ha sortit a petició nostra, i que just acabem les seqüències decideix amagar-se de nou, per no tornar més. I comencen a acostar-se curiosos caminants, que s'interessen per saber quin grup som. Fa molta ilusió.


2h pm

Per fi un petit descans per menjar alguna cosa i agafar forces.

3h pm

Seguim amb el rodatge d'escenes al bosc, canvi de roba, de set, etc,  i sembla que el cel es va enterbolint per moments.

5h pm

En ple rodatge, comencen a caure gotes de pluja, ben grosses, però poques, pel que seguim rodant. Poc a poc es va intensificant. Comencen a sonar trons, i sembla que ben a prop perque el terra ressona molt, i podem notar la seva caiguda a terre. De sobte sona ben fort, una alarma tipus alerta nuclear, i comença a caure la tempesta de la nostra vida!!!!
Llams, trons, pluja increiblement intensa, agafem tot el set com podem, i a córrer enmig del bosc, carregats i xops, entre trons i tromba d'aigua. Allò sí que era com una peli de por, perque ens haviem endinsat al bosc uns 800 metres, així que la tornada va ser com la típica escena de persecució entre arbres, amb esgarrapades i enganxades amb branques, i males herbes, ensopegades...fins arribar als cotxes, xops no...lo següent.

En el temps d'obrir la porta per entrar al cotxe, entra tanta aigua que s'inunda la zona del volant, i queda el cotxe ple de fang i aigua. Només entrar arrenquem per sortir d'alli pitant, perque cada cop es noten més a prop les vibracions dels trons que cauen al costat. Però de sobte, comença a caure calamarça! Pedres de gel que semblava que haguéssin de trencar-nos els vidres del cotxe! Menys mal que la cosa va durar uns minuts, i finalment vam poder tornar al local d'assaig, descarregar tot, i tornar a casa ja al vespre.

I així finalitza la nostra aventura, que recordem no hauria pogut ser sense la inestimable ajuda de Joan Vitores per fer-nos de càmera, i regalar-nos el seu talent, és un crack. Aida Magrans, que ens va ajudar amb la logística i maquillatge. Toni Colomer pel vestuari de disseny propi (corset i vestit). Magga de Golld, per cedir-nos vestuari de la seva marca (corset). Paqui de Mac, per l'assessorament en maquillatge. I Tito Rosselló per cessió de material.

Tornar a Respirar sortirà a la llum el dia de Sant Jordi, 23 d'abril, i esperem poder estrenar el videoclip amb èxit, i que el gaudiu amb nosaltres.

Sovint ens pregunten com poder invertir tant de temps, esforços i creativitat, i no esgotar-nos en el camí, però la resposta és senzila. Quan el que fas t'apassiona, és fàcil posar-ho tot de tu per aconseguir l'èxit, i si a més tenim l'ajuda de gent que creu en nosaltres i que ens estima, ja no és només un projecte, sinó que és la nostra vida.


Rodatge Tornar a Respirar
22 de Març 2014
Estrena 23 d'abril 2014, Sant Jordi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario