sábado, 30 de mayo de 2015

For the Old Friends and The New

For the Old Friends and The NewUna vegada més començo a escriure sense saber ben bé com acabaré. De moment el títol, una referència a la meva passió declarada Game of Thrones, jeejje però canviant déus per amics, clar que sí. 
És curiós com vas coneixent la gent durant el transcurs de la teva vida, i qui acabarà per ser el teu amic o no. Avuí m'he llevat i pensava en la de gent que conec. Com tothom tinc persones més properes i amics més de tant en tant, però també tinc la sort de tenir aquella classe d'amics, que potser no pots veure en un any o dos, però quan el veus és genial, i res ha canviat!

Em sento molt afortunada la veritat, crec que realment l'ésser humà no està fet per estar sol, necessitem algú amb qui compartir les agonies de ser un ésser humà en un planeta com la terra (ho dic perque sembla realment que l'ésser humà és l'únic que no encaixa amb l'harmonia de la natura). 

Per això, avuí vull recordar tots els meus amics i amigues i familia. Els més propers i també els d'un cop a l'any. Els d'una època passada, els d'una aventura futura, els que trobaré encara durant el transcurs de la meva vida, i els que potser no arribaré a tenir mai.

Gràcies per ser-hi sempre, no se us oblida, us porto sempre al meu cor!

Feliç Dissabte!

-------------

Una vez más empiezo a escribir sin saber muy bien cómo acabaré. De momento el título, una referencia a mi pasión declarada Game of Thrones, jeejje pero cambiando dioses para amigos, claro que sí.

Es curioso cómo vas conociendo la gente durante el transcurso de tu vida, y quien acabará por ser tu amigo o no. Hoy me he levantado y pensaba en la gente que conozco. Como todo el mundo tengo allegados y amigos más de vez en cuando, pero también tengo la suerte de tener esa clase de amigos, que quizás no puedes ver en un año o dos, pero cuando lo ves es genial, y nada ha cambiado!

Me siento muy afortunada la verdad, creo que realmente el ser humano no está hecho para estar solo, necesitamos alguien con quien compartir las agonías de ser un ser humano en un planeta como la tierra (lo digo porque parece realmente que el ser humano es el único que no encaja con la armonía de la naturaleza).

Por ello, hoy quiero recordar a todos mis amigos y amigas y familia. Los más cercanos y también los de una vez al año. Los de una época pasada, los de una aventura futura, los que encontraré aún durante el transcurso de mi vida, y los que quizás no llegaré a tener nunca.

Gracias por estar ahí siempre, no se os olvida, os llevo siempre en mi corazón!

Feliz Sábado!

----------

Again I start to write without really knowing how to finish. At the moment the title, a reference to my passion, Game of Thrones, but changing gods for friends, jejej
It's funny how you get to know people over the course of your life, and who end up being your friend or not. Today I woke up and thought about the people I know. Like everyone I have relatives and friends over occasionally, but I also have the luck to have those kinds of friends, maybe you can not see in a year or two, but when you see them is great, and nothing has changed!

I feel very fortunate, I think really the human being is not made to be alone, we need someone to share the agonies of being a human on a planet like earth (I say this because it really seems that the human being is the All that does not fit with the harmony of nature).

So today I want to remind all my friends and family. The nearest and also once a year. Those of a past era, those of a future adventure, those I'll find during the course of my life, and those who maybe not ever get to have.

Thanks for always being there, I never forget you, and I always carry you in my heart!


Happy Saturday!

1 comentario:

 1. No coneixes el meu rostre, no saps el meu nóm, fa poc que ens coneixem...vell o nou amic?
  Al capdavall, no són més que etiquetes.
  Veure la teva tasca com a 'currant' de la música fa que t'admiri com a artista.
  Llegir les teves opinions sobre el món fa que t'aprecii com a persona.
  Gràcies per totes dues coses.

  ResponderEliminar