martes, 24 de marzo de 2015

HELP!!

Help! I need somebody! Help! jejejje

Avuí és dimarts, tot just ha començat la setmana, però us juro que tinc la sensació que les setmanes passem com dies, segur que us passa també no?

Quan fas moltes coses durant el dia,  sembla que el temps passa més ràpid, i això sembla exponencial. 

Com més coses fas, més ràpid les fas, i més ràpid passa el temps, i al final de la setmana, has fet moltes coses però el temps ha passat cagant llets!

Sembla que el ritme s'accelera, i de vegades és ben bo parar, i relaxar-te.

Amb Awake, he escrit una cançó, que encara no puc ensenyar ni esmentar gaire, però que de veritat, em fa relaxar-me i parar un moment. És com posar la pel.lícula en Pause, i poder observar el teu voltant amb calma, la respiració es va ralentint, els bategs del cor es fan lleus, lents i constants, i els teus ulls poden veure mes enllà de les coses materials..una flipada, jahjahja, de fet, al principi la cançó es deia Flipeit, jahjahhajah però ja la coneixereu quan treiem el disquet que estem preparant amb el nostre gran amic Ciscu!

Us desitjo un bon dimarts a tots i totes, i de fet una bona setmana! Una bona vida, i sobretot, saber quan parar, i relaxar-te. 
Jo no ho sabia, i poc a poc estic aprenent, sembla mentida que de vegades, les coses les aprens amb una cançó, si és que la música és la canya!!!! i per mi, ho és tot...





Una abraçadota, feliç Dimarts!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario