viernes, 14 de agosto de 2015

DESPERTA HUMANITAT! Una Nova Era començarà



A New Age is coming! 




Ja fa dies que tinc ganes d'escriure, però no he pogut trobar un moment d'inspiració per fer-ho. 



L'altre dia li explicava a no sé qui, que jo abans tenia una feina normal, amb un càrreg que estava bé, i cobrava un sou que m'assegurava l'existència. Jah! Però això no és suficient!

Sonarà altiu, extravagant, diferent, no sé, però jo vull més!
Sabies que la vida, que nosaltres coneixem de segur, és només una? 
Que en principi no ressucitarem, ni anirem a un cel infinit amb un Déu inventat a base de mil mitologies i històries que en realitat refereixen a constel.lacions i no a éssers fantàstics.
Sabies a més, que tot i que tenim una esperança de vida d'uns 80-100 anys aprox, és possible que no hi arribem? Poden passar-nos mil coses pel camí. L'ésser humà no és massa resistent físicament.
Si a la natura se li encapritxa un tsunami, o terratrèmol, o algun d'aquests desastres naturals, està clar que l'ésser humà no té gaires possibilitats de sobreviure.

En resum, venim a un món sense saber perquè ni d'on ben bé, perquè sí, el Big Bang i tal, però i abans? i Després? i més enllà? i a l'infinit? què hi ha?
El que sí que crec que té l'ésser humà, que no pot substituir-se per cap altra cosa, és la nostra ment, la nostra inteligència, intuició, bondat, gratitut, el perdó, el penediment, la generositat, l'altruïsme...quan un ésser humà, decideix fer alguna cosa bona per la humanitat, no hi ha res que el pari.

Un gran exemple són els voluntaris que ho dónen tot per ajudar un païs en guerra, o amb fam, pobresa, malalties, etc...Sembla que l'ésser humà té una cosa, molt potent, molt energètica, i pràcticament imparable, que va associada a les ganes de fer aquella cosa, i moltíssimes vegades, aquest sentiment és més fort i en tens més ganes, quan el resultat no et beneficiarà a tu mateix, si no a altres persones! Això no té preu.
Però sabeu què? Poca gent sap què és ajudar a una altra persona, inclús en la vida cotidiana...
Les famílies es segueixen barallant per herències i diners, els potítics segueixen la majoria, fent el que volen, les noves generacions estàn pujant amb un masclisme, una ignorància i una falta d'integritat extrema en tota la informació que reben de milions de llocs, televisió, anuncis, al cole, el pare de l'altre nen...ningú vol que el molestin, només volen estar tranquils unes dues hores al dia després d'un dia dur de feina, asseguts al sofà, mirant la Tv, sense fer gaire cas a res més, intentant desconnectar de la teva pròpia vida? Perque resulta que de les 24 h que té el teu dia, 7 les maldorms, 12 les dediques a la feina, i de les cinc que queden, poca cosa a fer, només descansar de la vida de merda que no para de repetir la mateixa merda un dia rera l'altre, sense parar...merda.

Tant de bo la humanitat obri els ulls aviat, i despertem d'aquest malson de destrucció, tant del planeta terra, com de l'essència de ser una persona humana.

Ni per un moment, oblido que hi ha milers de persones morint de maneres cruels cada segon a tot el món,  i quarte personetes que dirigeixen el món i se n'aprofiten com si les persones fossin pil.les per mantenir encès el luxe de les seves vides, tal qual, no ho dubteu ni un moment. La Terra és casa nostra, de tots els éssers humans, no de quatre monstres que només pensen en viure a tot drap amb els seus, i això no és incvenció, sembla que no pot ser, doncs sí. És així, qui s'apunta a canviar el món? Imagino que per canviar el món, primer hem de canviar nosaltres mateixos, sobretot, la nostra escala de valors!
Ànims i coratge companys!


No hay comentarios:

Publicar un comentario